Home > Pers > Reclame

Reclame

Persoonlijk hou ik niet zo van reclame, omdat het vrijwel altijd storend en ongewenst is. Denk aan reclame op TV, reclame op Bill-Boards waardoor je uitzicht verpest wordt, of van die mensen die je opbellen, of denk aan sommige website's met "Congratulations! You have won.....blablabla"

Omdat reclame in mijn ogen altijd ongewenst is, wil ik een website zonder reclame.

Toch moet ik toegeven dat ik hypocriet zou zijn, als ik zou zeggen dat ik reclame altijd zou haten, omdat ik zelf bij een reclame-folder-bedrijf werk.

Bij het maken van deze pagina bedacht ik: stel dat ik zelf een reclame-folder zou mogen ontwerpen, wat zou hier dan in staan?

Hier is dus de pagina met alle (in mijn ogen) gewenste reclame.

Sinds juni 2019 woon ik met begeleiding van de QuestCoach in de HUB in Haren, om me te helpen met plannen, stress, en andere problemen waar ik in het dagelijks leven tegenaanloop.

Dit is de website van de QuestCoach: de-questcoach.nl

Ik ben sinds januari 2016 lid van ZwemGoud. Ik vind Zwem Goud een super gezellige zwemclub. Het leukste van Zwem Goud vind ik dat het een hetero vriendelijk LGBT netwerk is; met andere woorden: je kunt hier wie je bent, wat je ook bent.

Zwem Goud LGBT swimming Groningen

Ik ben van september 2007 tot december 2015 wedstrijdzwemmer bij TriVia geweest. Ik vind TriVia een gezellige zwemclub, en via TriVia krijg ik zo nu en dan een opdracht. Hier ben ik TriVia zeer dankbaar voor.

Groninger Zwemsportvereniging 'TriVia'

Ik heb een folderwijk, iedere maandag en dinsdag loop ik folders in Klein Martijn. Dankzij mijn bijbaantje als folderbezorger kan ik zo nu en dan investeren in TEZ Groningen.

netwerkvsp.nl

Ik heb veel apparatuur gekocht via BAX-Shop. Niet alles, ook veel tweede hands. Maar ik ben zeker een tevreden klant van BAX.

bax-shop.nl

Ik gebruik bij voorkeur LaTeX als tekstverwerker, voor het maken van aantekeningen, en wanneer ik iets heb uitgewerkt op papier vind ik het leuk om het in LaTeX te maken zodat ik het kan delen met m'n klasgenoten. Onbekend met LaTeX? Probeer dan nu OverLeaf! Je kunt gratis een account aanmaken door op het logo hieronder te klikken.

Overleaf en ShareLaTeX

Bij een meeting met Job Cohen van de PvdA ging het over de Rood-Groene samenwerking, dat PvdA, GroenLinks, SP, PvdD, Bij1, etc. Ik kon me hier wel in vinden!

https://www.roodgroenetoekomst.nl/

Reclame voor de websites van familie:

Dit is de website van mijn vader: Jaap Zijp

Dit is de website van mijn tante: Matilde Zijp

Jammer genoeg is het slechts een-richtings-verkeer. Ik maak nu wel reclame voor deze website's, maar zij doen niets voor mij :(